Használt autót venne Németországban, Belgiumban vagy Hollandiában? Nem akar feleslegesen több tízezer forintot elkölteni és több napot utazni?

További információkért keresse fel Facebook oldalunkat

Bízza ránk az autó felmérését, mi részletes tájékoztatást adunk a helyszínről, Önnek ki sem kell mozdulnia!

+36 20 231 8642 (Viber is)     vagy      

Általános Szerződési Feltételek

Jelen honlap kizárólag a tájékoztatást szolgálja, szolgáltatásokat közvetlen a honlapon keresztül sem megvásárolni sem megrendelni semmilyen formában nem lehetséges, a Rendelés foglalása űrlap kitöltése és a Rendelés foglalása gomb megnyomása nem minősül rendelésnek, kizárólag egy rendelésre irányúló szándékot testesít meg. Rendelés leadásárá kizárólag személyesen vagy telefonon keresztül van lehetőség. A rendelés foglalásának elküldése automatikusan magában foglalja jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását. A rendelés foglalásának elküldése nem kötelezi üzemeltetőt semmilyen szolgáltatás nyújtására illetve semmilyen tevékenység elvégzésére.

Üzemeltetőnek nincs lehetősége a megrendelő által a kiválasztott gépjármű teljeskörű átvizsgálására, a felmérés alatt használt műszerek pontosságáról és megbízhatóságáról való meggyőződésre, sem az adott gépjármű állapotának további nyomon követésére, sem a számára átadott adatok és dokumentumok eredetiségéről és hitelességéről meggyőződnie, így kizárólag a fényképek tartalmáért tud felelősséget vállani. A felmérőlap az autó pillanatnyi állapotát és üzemeltető véleményét tükrözi, mely állapot felmérésünk után barmikor változhat (emberi vagy természeti beavatkozás során), így nem tudjuk garantálni, hogy a gépjármű a későbbiekben is olyan állapotban lesz, ahogy a felmérő lapon szerepel.

Jelen honlapon szereplő minden adat, dokumentum és szöveg felhasználatához üzemeltető beleegyezése szülséges.

Google Analytics Alternative