Használt autót venne Németországban, Belgiumban vagy Hollandiában? Nem akar feleslegesen több tízezer forintot elkölteni és több napot utazni?

További információkért keresse fel Facebook oldalunkat

Bízza ránk az autó felmérését, mi részletes tájékoztatást adunk a helyszínről, Önnek ki sem kell mozdulnia!

+36 20 231 8642 (Viber is)     vagy      

Áraink

Szolgáltatásunk csak olyan autóknál vehető igénybe, melyeknek megtekintési címe Aachen-től közúton maximálisan 200km-re található.

TÉRKÉPES ÁRKALKULÁTOR


Itt találja a legnagyobb használtautós portálokat az adott területre szűkítve, Önnek már csak a paramétereket kell beállítania:

Mobile.de keresés az adott területre (Angol nyelven)


Autoscout.de keresés az adott területre (Német nyelven)


A fizetés kizárólag előre történik, addig nem tudjuk az adott szolgáltatást megkezdeni vagy elvégezni amíg annak az ára meg nem érkezik hozzánk. Amennyiben a szolgáltatás meghiúsul a mi hibánkból, természetesen a teljes összeg visszajár.

Fizetni Paypal-lal (mi ez javasoljuk, mert a leggyorsabb), átutalással vagy készpénzben lehetséges. A számlát az igénybevett szolgáltatásról emailben küldjük.

Kereskedések, ahol sikeres felmérést végeztünk:

Ams automobile - Wesel

Automobile Fischer - Würselen

Top Level Gmbh - Würselen

E. Seiler Automobile - Würselen

Thiel Automobile - Mönchengladbach

Moussa- Automobile - Iserlohn

Herzog Automobile Stolberg GmbH - Stolberg

Hirdetés csomag:

Hirdetés átnézése, eladó felhívása és előzetes tájékozódás az autó állapotáról.

Ezt azoknak ajánljuk, akiknek nincs tapasztalata az autóvásárlással kapcsolatban, a hirdetések átnézésében, esetleg nem beszélnek németül vagy az eladó nem beszél angolul.

Sajnos az eladó részéről a telefonban elhangzottak valóságtartalmát nem tudjuk garantálni!

A telefonos beszélgetésről telefonos felmérőlapot küldünk emailben:

Szolgáltatás ára: 15 €

Rossz állapot kedvezmény:

Amennyiben kiérkezésünkkor az autó karosszériája kritikus állapotban van, lehetőség van a vizsgálat azonnali megszakítására, ekkor a szolgáltatás díjának 10%-a visszajár.

Kapcsolat csomag:

Mi tartjuk a kapcsolatot a felmérés előtt és után is, mi egyeztetünk időpontot az eladóval és végig mi tartjuk a kapcsolatot az eladóval és ügyfelünkkel is. A csomag az Alap-, Foglaló- és Vétel csomaghoz is külön megrendelhető. A csomag ára: 35 €

Alap csomag:

Ügyfelünk tartja a kapcsolatot az eladóval, a felmérés előtt és után is, mi kizárólag a felmérést végezzük el, előzetes időpontegyeztetést után.

Az előre megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk, elvégezzük a felmérést, majd a fényképeket és a felmérőlapot átküldjük megrendelőnk részére, ezután elhagyjuk a helyszínt, a továbbiakat ügyfelünk intézi.

Szolgáltatás ára:

1-50 km-en belül: 59 €-tól
51-100 km-en belül: 87 €-tól
101-150 km-en belül: 131 €-tól
151-200 km-en belül: 173 €-tól

ÁRKALKULÁTOR


Foglaló csomag:

Ügyfelünk tartja a kapcsolatot az eladóval, a felmérés előtt és után is, mi elvégezzük a felmérést előzetes időpontegyeztetést után.

Az előre megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk, elvégezzük a felmérést, majd miután átküldtük Önnek a fényképeket és a felmérőlapot, Önnek 20 perc áll rendelkezésre a döntéshez a foglaló kifizetéséről, amennyiben ezt választja, mi kifizetjük a foglalót az eladónak készpénzben és átküldjük Önnek az ezt tanúsító bizonylatot, amivel Ön (vagy az Ön által meghatalmazott személy) át tudja venni a gépkocsit a vételár fennmaradó részének kifizetésével. Ezután elhagyjuk a helyszínt, a továbbiakat ügyfelünk intézi.

Szolgáltatás ára:

1-50 km-en belül: 85 €-tól
51-100 km-en belül: 112 €-tól
101-150 km-en belül: 163 €-tól
151-200 km-en belül: 209 €-tól

ÁRKALKULÁTOR


Speciális csomag:

Mi tartjuk a kapcsolatot az eladóval, mi egyeztetünk vele időpontot, elvégezzük a felmérést, másnapig vagy szombat esetén hétfő reggelig (kereskedés esetén) foglaljuk az autót és néhány órával később küldjük el a jegyzőkönyvet, több nagyfelbontású képpel együtt (ez lehet akár 100-200 db is).

Az előre megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk, elvégezzük a felmérést, nagy mennyiségű nagy felbontású képet készítünk, az eladót megkérjük, hogy tartsa az autót (természetesen úgy egyeztetünk időpontot, hogy ez lehetséges legyen), pár órán belül átküldjük Önnek a jegyzőkönyvet és a képeket, így Önnek több óra áll rendelkezésre a képek és a jegyzőkönyv átnézésére és a döntéshez is. Amennyiben meg kivánja vásárolni a gépkocsit, tovább egyeztetünk az eladóval, hogy milyen csatornán tudja ügyfelünk eljuttatni a foglalót vagy a vételárat, természetesen ez legtöbbször utalás. Amennyiben további kapcsolattartásra van szükség, természetesen rendelkezésre állunk.

Szolgáltatás ára megegyezik a foglaló csomaggal és tartalmazza a kapcsolat csomagot is:

1-50 km-en belül: 85 €-tól
51-100 km-en belül: 112 €-tól
101-150 km-en belül: 163 €-tól
151-200 km-en belül: 209 €-tól

ÁRKALKULÁTOR


Vétel csomag:

A csomag igénybevételéhez, a várható vételárat 20000 € felett ügyvédi letétbe kell helyezni Budapesten illetve letéti számlára utalni. Amennyiben a letét nem fedezi a vételárat, nem tudjuk a gépkocsit semmilyen körülmények között megvásárolni. Természetesen amennyiben a vételár kisebb, mint a letétbe helyezett összeg, az azonnal visszajár.

20000 € alatt a várható vételárnak 50%-át előleg formájában (ha szükséges közjegyző közreműködésével) el kell hozzánk juttatni. Amennyiben az előleg nem fedezi a vételár 50%-át, nem tudjuk a gépkocsit semmilyen körülmények között megvásárolni. Természetesen amennyiben a vételár kisebb, mint a letétbe helyezett összeg, az azonnal visszajár.

Ügyfelünk tartja a kapcsolatot az eladóval, a felmérés előtt és után is, mi elvégezzük a felmérést előzetes időpontegyeztetést után.

Az előre megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk, elvégezzük a felmérést, majd miután átküldtük Önnek a fényképeket és a felmérőlapot, Önnek 20 perc áll rendelkezésre a döntéshez a vételár kifizetéséről, amennyiben ezt választja, mi kifizetjük a vételárat az eladónak készpénzben és az autót aachen-i telephelyünkre szállítjuk és ott átadjuk szállításra vagy az Ön által megbízott személynek.

Szolgáltatás ára:

1-50 km-en belül: 330 €-tól
51-100 km-en belül: 366 €-tól
101-150 km-en belül: 392 €-tól
151-200 km-en belül: 445 €-tól

ÁRKALKULÁTOR


Google Analytics Alternative